EN

Afvalbeheer

Kunststofrecycling

Nadat het plastic afval in de faciliteit is geaccepteerd, wordt het gesorteerd op soort. (PE, PP, PVC, HDPE, LDPE, PET, PS enz.). Het gesorteerde plastic afval wordt verwerkt, gerecycled en teruggewonnen voor de economie en milieu als herbruikbaar materiaal

Maal en shredder diensten

Dit is de verklein- en scheidingsservice die wij bieden voor plastic, gemengd plastic, papier en ander afval. Met deze service worden de materialen vermalen en gescheiden van de verontreinigingen (metaal) die ze bevatten en vervolgen ze hun reis na recuperatie als herbruikbare kunststoffen of als alternatieve brandstof. 

Recycling van kledinghangers

De onbruikbare kleerhangers in de winkelcentra en winkels worden in ons proces gerecycled nadat ze zijn gescheiden van de metalen die ze bevatten en als grondstof aan fabrikanten zijn geleverd.

Handel in grondstoffen

Allerlei materialen die wij als afval zien, zijn eigenlijk grondstoffen. Het belangrijkste is om de juiste eindgebruikers te vinden die deze grondstof gaan gebruiken en om als tussenpersoon op te treden voor de terugwinning ervan. Dit is een van onze hoofdonderwerpen. Bij deze gelegenheid willen we onze proceskennis in verschillende sectoren gebruiken om het "afval" als product terug te brengen in ons leven in plaats van naar de verbranding of de stortplaats te gaan.

Edelmetalen

De toenemende behoefte aan grondstoffen met de zich ontwikkelende technologie vermindert de natuurlijke minerale hulpbronnen met de dag. Om de grondstoffen effici├źnter en duurzamer te maken, is recycling onze prioriteit. Hiervoor worden koperafval, aluminium en speciaal gelegeerd staal ingezameld en weer als grondstof gebruikt.